بیست و دومین کنفرانس بین‌المللی انجمن هوافضای ایران توسط دانشکده مهندسی هوافضای دانشکدگان علوم و فناوری‌های میان‌رشته‌ای دانشگاه تهران در روزهای 15 تا 17 اسفند سال 1402 در محل دانشگاه تهران برگزار می‌گردد.

این کنفرانس شامل ارائه مقالات علمی و صنعتی، سخنرانی‌های کلیدی، نمایشگاه تخصصی دستاوردهای صنعتی در زمینه هوافضا، برگزاری کارگاه‌های آموزشی، برگزاری میزگردهای تخصصی و جشنواره علمی و فنی است. برگزاری این کنفرانس فرصت مناسبی برای ارائه مقالات و تبادل اطلاعات بین متخصصان و محققان صنعت و دانشگاه خواهد بود.

امید است این کنفرانس، همانند کنفرانس‌‌های پیشین، فضای علمی و صنعتی مناسب و دوستانه‌ای را برای تبادل نظر و مبادله دانش و فناوری بین پژوهشگران، استادان، دانشجویان دانشگاه و متخصصان صنعت بزرگ هوافضای کشور فراهم آورد.

دبیرخانه بیست و دومین کنفرانس بین‌المللی انجمن هوافضای ایران