فناوری هوافضا به عنوان یکی از محورهای اصلی و کلیدی در سند چشم‌انداز بیست ساله نظام جمهوری اسلامی ایران مورد توجه قرار گرفته است. با توجه به پیشرفت چشمگیر صنعت هوافضای کشور در دهه‌ اخیر، بیست و دومین کنفرانس بین‌المللی انجمن هوافضای ایران به منظور پیشرفت بیش از پیش دانش هوافضایی کشور و صنایع مرتبط به آن برگزار می‌گردد.

ارائه جدیدترین دستاوردهای علمی، پژوهشی و صنعتی متخصصان هوافضایی کشور، ارتباط مؤثر دانشجویان و متخصصان جامعه هوافضا، برقراری ارتباط مستقیم و مؤثر میان دست‌اندرکاران بخش‌های صنعتی و دانشگاهی، تبادل نظر اندیشمندان، کارشناسان و صاحب‌نظران عرصه صنعت هوافضا، گسترش و توسعه مهندسی هوافضا در صنعت و شناساندن جنبه‌های مختلف فناوری هوافضا و توسعه علوم و مهندسی هوافضا در جامعه از جمله اهداف این کنفرانس به شمار می‌آید.

دبیرخانه بیست و دومین کنفرانس بین‌المللی انجمن هوافضای ایران