مطالعه تجربی و عددی در ساختار‌های ساندویچی با هسته موجدار تحت بارگذاری محوری شبه استاتیکی
کد مقاله : 1067-AERO2024
نویسندگان
هاشم مظاهری *1، مهیار تهامی2
1دانشگاه بوعلی سینا - دانشکده فنی
2دانشگاه بو علی سینا
چکیده مقاله
در سال‌های اخیر سازه‌های ساندویچی به علت جذب انرژی قابل توجه و وزن سبک محبوبیت خاصی درطراحی سازه‌ها پیدا کرده‌اند.هدف از پژوهش حاضر،بررسی تغییر شکل و جذب انرژی سازه‌‌های ساندویچی متشکل از چهار هسته موجدار ذوزنقه‌ای شکل از جنس آلومینیوم که بین آن‌ها لایه‌هایی از همان جنس قرار گرفته است می‌باشد.با تغییر در پارامترهای موجود در هسته موجدار ،پنج سازه‌ی ساندویچی ساخته و تحت بارگذاری شبه استاتیک به صورت فشاری تک محوره قرار گرفته‌اند.در ادامه با استفاده از شبیه‌سازی عددی توسط نرم‌افزار آباکوس میزان جذب انرژی هر یک از سازهای ساندویچی مورد بررسی قرار گرفته‌اند. مقایسه نتایج حاصل ازتحلیل عددی و تجربی،نشان از همپوشانی بالا وتطابق خوب دو روش با هم دارد.نتایج حاصل از روش تجربی و عددی نشان‌ داد که هندسه و نوع چیدمان و میزان تراکم باعث افزایش جذب انرژی در سازه‌ها ،ِ می‌شوند،این افزایش در میزان جذب انرژی در تغییر زوایای هسته های سازه ساندویچی نمایان‌تر است.
کلیدواژه ها
ساختارهای ساندویچی-هسته ذوزنقه شکل –جذب انرژی-بارگذاری شبه استاتیک-آباکوس
وضعیت: پذیرفته شده برای ارائه شفاهی